5 lucruri de care sa tii cont inainte de a inchiria un spatiu de birouri

0 Shares

Inchirierea unui spatiu de birouri este un proces palpitant, dar si stresant. De fapt, nici nu as putea spune care sentiment (dintre cele doua) este dominant. Adevarul este ca nu este usor sa gasesti spatiul de birouri potrivit nevoilor tale peste noapte.

Cu toate acestea, daca vei fi tentat sa grabesti procesul si sa te instalezi in primul spatiu pe care il gasesti pe site-urile de inchirieri birouri in Ploiesti, exista posibilitatea sa nu fie ceea ce iti doresti.

Ce poti sa faci?

Te invit sa citesti in continuare ponturile pe care le-am adunat pentru tine. Te vor ajuta sa gasesti spatiul necesar business-ului tau mai usor si in mod eficient.

1. Gandeste mare

Daca esti proprietarul unui business la inceput de drum – este posibil sa nu ai foarte multi angajati. Acest lucru este de inteles.

Cu toate acestea, atunci cand iti propui sa cresti un business, esti constient ca vei avea nevoie si de mai multi angajati, la un moment dat.

Asadar, indreapta-ti atentia catre un spatiu de birouri mai mare decat ai avea nevoie la inceput.

2. Un birou nu trebuie sa fie un birou

Orice business, indiferent de dimensiunea sa, are o cultura si un set de valori bine definitite.

Experimenteaza si pune-ti imaginatia la lucru facand modificarile de care ai nevoie pentru ca noul spatiu de birouri sa reflecte exact valorile si cultura business-ului tau.

Nu te reprezinta spatiile de birouri corporatiste? Opteaza pentru inchirierea unei mansarde sau a unui studio.

3. Orice contract este negociabil

Nu esti obligat sa semnezi orice contract ajunge sub ochii tai. Daca ai un avocat nu ar strica sa ii ceri sa studieze termenii contractului in detaliu si sa propuna modificari acolo unde este cazul.

De exemplu, daca administratorul cladirii insista ca toate reparatiile care ar putea aparea pe durata perioadei contractuale sa intre in responsabilitatea ta, poti cere ca punctul respectiv sa fie eliminat din contract.

De asemenea, poti negocia si conditiile de plata sau durata contractului.

4. Afla mai multe despre administrator

Cine isi doreste o colaborare cu o persoana dificila sau neserioasa? Nimeni.

Asadar, nu ar strica sa incerci sa afli mai multe despre administratorul cladirii in care intentionezi sa inchiriezi un spatiu de birouri.

Discuta cu alti chiriasi despre colaborarea cu administratorul respectiv. Cauta pareri si pe internet. Orice informatie iti poate fi de ajutor pentru a lua o decizie avantajoasa.

5. Gandeste-te la durata contractului

Cu cat un contract se deruleaza pe o perioada mai lunga, cu atat vei putea face economii importante de bani.

Bineinteles, acest aspect il poti negocia inca din etapa de semnare a contractului.

De asemenea, negociaza si conditiile/ posibilele penalizari care ar putea aparea in cazul in care alegi sa te muti din spatiul respectiv mai devreme decat ai planificat initial.

Vrei sa gasesti biroul ideal mai repede? Atunci, apeleaza la serviciile unor profesionisti.

Echipa Royal Imob are o experienta extinsa in materie de inchirieri birouri in Ploiesti, si te pot ajuta sa gasesti si sa te instalezi mai repede in biroul potrivit business-ului tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *