5 lucruri pe care nu ar trebui să i le spui unui bărbat

0 Shares

Oricât de solidă ar putea părea o relaţie tensiunile pot apărea, fără a fi sesizate de una dintre cele două părţi.

Din acest motiv există anumite cuvinte sau fraze ce nu ar trebui rostite niciodată către un bărbat pentru a nu da naştere la tensiuni sau pentru a nu le amplifica pe cele existente deja.

De foarte multe ori acestea pot da naştere unor tensiuni care să se menţină în stare latentă şi care sa se rostogolească până să iasă la suprafaţă şi să meargă până la a pune capăt relaţiei, mai ales atunci când aceasta se află la început şi regretele despărţirii ar putea fi mai mici pentru că nu s-au construit obligaţii, nu există copii etc.

1.Eşti băiatul mamei

Bărbaţii îşi doresc să fie tot timpul independenţi, să facă ce vor şi când vor. Când partenera îi spune unui bărbat că „e băiatul mamei” îi ştirbeşte oarecum această independenţă însă nu acest lucru doare cel mai mult.

În acelaşi timp i se spune că încă nu s-a maturizat şi nu poate lua decizii singur iar acest lucru doare mai mult.

La fel de dureroasă este şi noua postură în care e pus acesta. Când această frază este repetată foarte des este cât se poate de clar că între parteneră şi mamă apare o ruptură şi că la un moment dat acesta va trebui să facă o alegere între două dintre cele mai dragi persoane.

Chiar şi o simplă sugestie în această direcţie poate lăsa urme.

În cazul în care aveţi o relaţie cu un bărbat care chiar este „băiatul mamei” atunci această frază nu ar trebui spusă nici în glumă.

Dacă vreţi să aveţi o relaţie cu un astfel de bărbat atunci ar trebui să acceptaţi situaţia. Gândul că lucrurile se vor schimba în timp nu ar trebui luat în calcul atunci când analizaţi situaţia pentru că acest lucru nu se va întâmpla, aproape sigur.

2.Nu ai voie să te distrezi

Această frază, spusă sub orice formă, este un alt „atentat” la subminarea independenţei de care vorbeam la punctul 1.

Nu e indicat să îi spui unui bărbat că nu are voie să vadă un meci la o bere cu prietenii decât dacă ai un motiv întemeiat să faci asta.

În caz contrar bărbatul va fi tachinat de prieteni cu sintagma, „eşti sub papucul nevestei”, la fel de deranjantă ca prima însă care de dată asta nu se mai întoarce împotriva celor care o adresează ci chiar împotriva ta.

3.E doar o simplă muncă

Când partenerului îi place locul de muncă sau îi place proiectul în care e implicat şi îşi doreşte să se depăşească pe sine pentru a reuşi însă e concediat sau lucrurile nu merg cum îşi doreşte, nu încerca să îl consolezi spunându-i că e un simplu job sau un simplu proiect.

Sunt şanse foarte mari să se creadă neînţeles.

4.Nu vei avea succes

Mult mai dureros e să îi spui bărbatului că indiferent cât se va strădui nu va avea succes.

Şi mai dureros e să îl compari cu cel mai mare duşman sau antipatic individ, spunându-i că, spre deosebire de el, celălalt va avea succes.

5.Când te angajezi

Pentru majoritatea bărbaţilor cu mentalitate sănătoasă, neputinţa de a îşi găsi un job este deranjantă, chiar dacă nu o arată.

E foarte dureros să ceri un leu pentru a îţi lua un aparat de ras, de unică folosinţă, sau un pachet de ţigări.

Oricât de dificilă ar fi situaţia materială, discuţia despre locul de muncă, atunci când acesta nu există şi nici perspectiva lui, ar trebui purtată cu mare atenţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *