Am uitat si de Bute!?

0 Shares

Lucian Bute a fost invins noaptea trecuta la puncte de britanicul James DeGale. In joc a fost pusa centura IBF la categorie supermijlocie. Arbitrii au ignorant fluieraturile publicului canadian si au votat in unanimitate pentru victoria englezului, campion olimpic la Beijing.

Nu am vazut meciul pentru ca nu a fost difuzat. Mai mult, multi dintre noi nici au stiut ca acesta a avut loc. Daca in urma cu trei ani numaram clipele pana ce intra in ring, de ceva timp nu mai avem decat o idee vaga despre ce face el.

Frustrarea legata de acest fapt se poate vedea si in declaratiile pugilistul. Totusi are o oarecare decenta. In acest moment sunt absolut convins ca lupta doar pentru latura materiala si nu avem de ce sa il blamam. Canadienii insa l-au sustinut chiar daca nu era de al lor. Da stiu, are cetatenie canadiana si boxeaza pentru un club canadian. Dar nu e ca si cum s-ar fi nascut acolo.

Nu inteleg de ce interesul nostru a scazut drastic dupa prima infrangere. Sa nu uitam ca infrangerea de aseara este doar a doua si a fost incasata abia la 35 de ani. Din fericire, Bute a declarat ca se pregateste pentru urmatorul meci. Spun din fericire pentru cei care inca vor sa il vada in ring. Nu stiu cat de placut e si pentru el. Probabil si-ar fi dorit sa castige meciul asta si sa se retraga avand in posesie centura, la fel cum a facut si Carl Froch.

Până în prezent, Bute a obtinut 32 de victorii si 25 au fost prin KO. Va mai aduceti aminte cand avea o serie de cativa ani in care in a doua parte a meciului nu mai avea cu cine boxa!? Sunt sigur ca va aduceti aminte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *