Cum ne putem da seama că ne dăm întâlnire cu idioţi

0 Shares

Atunci când încercăm să intrăm într-o relaţie nouă, posibilitatea ca noul partener să fie un idiot, în sensul de needucat, sunt foarte mari.

Nu întotdeauna e simplu să ne dăm seama ce individ avem în faţă. Uneori ne poate lua chiar ani până să realizăm.

Chiar dacă niciodată nu putem avea confirmări încă de la primele întâlniri, ar trebui să urmărim anumite aspecte care ne pot contura o imagine. Iată cum îţi poţi da seama de la primele întâlniri dacă prietenul tău e un idiot!

În primul rând trebuie să ai răbdare suficientă pentru a urmări detaliile importante.

Fii atentă la cum vorbeşte despre chelneri, despre necunoscuţii de pe stradă, despre prieteni sau familie.

Dacă vorbeşte despre ei cu un aer de superioritate, atunci te poţi aştepta să vorbească şi de tine la fel. Ar putea chiar să îţi dea de înţeles că e superior şi lucrul ăsta nu e plăcut deloc, mai ales atunci când ajungi în punctul în care crezi că există o chimie şi ai găsit omul potrivit.

Se spune că în vin stă adevărul. Urmăreşte comportamentul acestuia pe care îl are atunci când bea.

De cele mai multe ori adevărata faţă a unui om e cea pe care o are atunci când consumă alcool pentru că e dezinvolt. Nu trebuie să urmăreşti doar dacă e violent ci şi ce scoate din gură.

Urmareşte de asemena cum încearcă să vorbească cu tine. Daca fie vorbeşte doar el sau doar ascultă, nu e în regulă. În mod normal, dacă e atras de tine trebuie să încerce să construiască un dialog şi să nu lase loc monologului.

Dacă doar ascultă înseamnă că fie e fals şi vrea să îţi arate că ţine la tine, fie nu are suficientă personalitate iar la un moment dat vei realiza că nu sunteţi compatibili. Nu e o regulă asta! Poate că omul e doar timid la început!

Nu în ultimul rând, trebuie să ceri părerea celor apropiaţi şi în care aveţi încredere. Dacă consideraţi că tipul e cel pe care îl căutaţi, poate că sunteţi doar subiectivă. Dacă şi apropiaţii spun că e ok, atunci poate că aţi ales bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *