Laufer! Proiectele pentru programul Start Up Nation vor putea fi depuse incepand din mai

0 Shares

Secretarul de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, a tinut saptamana trecuta o conferinta la Satu Mare si a declarat ca depunerea proiectelor prin programul Start Up Nation vor putea fi depuse incepand cu 2 mai 2017.

Potrivit acestui program, noile firme infiintate vor putea sa solicite fonduri nerambursabile de pana la 200.000 de lei.

„Data la care se va deschide aceasta aplicatie va fi data de 2 mai si o vom tine deschisa pentru aproximativ 30 de zile, deci toata luna mai va fi luna de deschidere, dupa care primii 10.000 sau in limita bugetului, daca vom putea sa finantam mai mult de 10.000 de firme, vor fi preluate in mod automat, in functie de punctajul pe care il vor obtine”, a spus Laufer.

Programul nu ar fi inca definitivat, el aflandu-se inca in faza de dezbateri publice, care se vor incheia miercuri, 15 martie 2017. Ca atare se pot trimite in continuare sugestii legate de imbunatatirea lui.

„Dorinta noastra este sa aducem cat mai multi romani in clasa de mijloc, nu doar sa nu mai plece tineri, cred ca acest program poate sa intoarca cat mai multi oameni care in clipa aceasta sunt plecati, sunt departe de tara si doresc sa se intoarca in Romania”, a continuat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *