Lista principalilor actori din Fast and Furious 7 şi povestea lor

0 Shares

Fast and Furios este cu siguranţă una dintre seriile cele mai productive din istoria cinema-ului. Foarte puţine producţii au ajuns la al şaptelea film fără ca publicul să dea semne de saturaţie. Să ne axăm pe cel mai recent dintre ele şi să le facem o scurtă radiografie celor mai importanţi actori.

Paul Walker (Brian O’Connor) a jucat în foarte multe filme însă el este confundat cu rolul din Fast and Furious, unde a putut să îşi etaleze pasiunea pentru cursele de maşini, ce o avea şi în viaţa reală.

Înainte de a deveni un star de cinema, Walker concura în Redline Time Attack. Cariera lui s-a terminat tragic, în timp ce filma pentru Fast and Furious 7.

La scurt timp după participarea la un eveniment caritabil, el şi prietenul său, Roger Roads, şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident rutier, lăsând în urmă două surori, doi fraţi şi milioane de fani îndureraţi.

În aprilie, în loc să asistăm la un fericit eveniment cinematografic, premiera se va transforma într-un ultim omagiu adus actorului.

Cariera lui cinematografică a început în 1986, cu filmul horror Monster in The Closet. Puţini ştiu că a jucat câteva episoade în Tânăr şi neliniştit.

A lipsit însă din Fast and Furious 3.

Vin Diesel (Dominic Toretto). Debutul lui Diesel ca actor este destul de comic. La şapte ani a intrat într-un teatru cu scopul de a îl vandaliza. A fost oprit, însă, de o femeie care i-a oferit 20 de dolari şi un rol în piesa „Dinosaur Door”.

A jucat apoi în filme de top precum Saving Private Ryan sau Triplu X.

Michelle Rodriguez (Letty Ortiz) a jucat tot timpul rolul fetei rele de la Hollywood. 

A debutat în cinematografie cu rolul din Girlfight, cu puţin timp înainte de a fi primită în distribuţia primului Fast and Furious.

A mai jucat în Resident Evil, Avatar dar şi în serialul Lost.

Jordana Brewster (Mia Toretto). S-a născut în Panama şi ca aproape orice alt actor din America Latină a debutat în telenovele. Dar cum a crezut tot timpul că poate mai mult, a făcut pasul următor.

Chiar dacă a mai jucat şi alte filme, Fast and Furios a făcut-o cunoscută şi i-a adus un rol în noul Dallas.

Dwayne Johnson (Luke Hobbs) a ajuns în atenţia publicului mai întâi ca wrestler, fiind cunoscut ca „The Rock”.

A jucat în mai multe seriale înainte de a primi celebrul rol din Regele Scorpion. Acesta i-a schimbat definitiv opţiunile în ceea ce priveşte cariera.

Au urmat rolurile de dur din mai multe filme, devenind de foarte multe ori locomotiva acestora.

Fast and Furious nu este singura franciză de succes în care are un rol. G.I. Joe i-a dat un rol în cel de-al doilea film.

Jason Statham (Deckard Shaw) este cel mai  recent intrat în rândul starurilor ce îşi pun amprenta pe franciză.

Deşi mulţi îl ştiu ca actorul care a jucat în Transporter sau The Mechanic, puţin ştiu că acesta a fost membru al echipei olimpice a Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Seul din 1988.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *