Napoli a invins pe Juventus si lupta pentru titlu in Italia se relanseaza

0 Shares

Napoli a reusit sa invinga pe Juventus in deplasare, cu 1-0, cu un gol inscris in minutul 90 de Koulibaly, si lupta pentru titlu in Serie A se relanseaza. Napoli a ajuns astfel la un punct distanta de Juventus, cu patru etape inaintea finalului de campionat.

Daca Juventus ar fi invins, ar fi luat o distanta de sapte puncte si practic echipa din Torino ar fi castigat un nou titlu, chiar daca matematic ar fi trebuit sa mai astepte pana la a primi titlul de campioana.

Indiferent ce se va mai intampla in continuare, cele doua echipe nu vor mai pierde primele doua locuri in Serie A, deoarece au cate 85 si 84 de puncte, iar echipele de pe locurile 3 si 4 au cate 67 de puncte.

Pe locurile 3 si 4, care duc in Champions League, se afla Roma si Lazio, insa Inter mai are sanse sa fure unul dintre locuri deoarece se afla pe 5, cu doar un punct in minus, adica 66.

Locul sase, care duce in preliminariile Europa League, este disputat de Atalanta, care il ocupa cu 55 de puncte, si de AC Milan, care are 54 de puncte. Mai pot avea pretentii pentru el Sampdoria si Fiorentina, care au cate 51 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *