Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roma

0 Shares

Simona Halep a castigat extrem de lejer semifinala de la Roma, pe care a jucat-o impotriva olandezei Kiki Bertens. Meciul a durat o ora si 18 minute, iar scorul final a fost 7-5, 6-1.

Desi scorul primului set arata destul de strans, Simona Halep nu a avut nici o emotie in a il castiga. Game-ul 9 a fost cel care putea sa intoarca soarta meciului. Acesta a durat 10 minute si Simona Halep a avut in jur de cinci mingi de set, pe serviciul olandezei.

In acel moment Halep conducea cu 5-3 si avea ocazia sa castige primul set cu un break, lucru care ar fi pus-o in postura de a deschide setul doi pe propriul serviciu. La un moment dat Halep a contestat o decizia a arbitrului de scaun, care in opinia ei ar fi trebuit sa ii dea setul. La cateva secunde insa Bertens si-a castigat game-ului si a facut si break, ducand scorul la 5-5.

Din acel moment, Halep a castigat aproape tot si de o maniera lejera. Pana la finalul meciului Bertens nu a mai reusit sa castige decat un game si acela spre finalul setului 2.

In finala de la Roma Halep va avea o adversara mult mai grea. Aceasta va fi decisa in urma semifinalei dintre Muguruza si Svitolina, locurile 7 si 11 WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *