Top 5 cei mai buni atacanţi de la EURO 2020

0 Shares

În cele 24 de echipe care vor juca la EURO 2020 există o serie de jucători care promit goluri foarte multe sau execuţii spectaculoase.

Desigur, sunt şi unii jucători tineri care ar putea să ne surprindă plăcută şi să îşi câştige la acest turneu statutul de vedetă.

Fiind abia la începutul Campionatului Europene astăzi îi vom trece în revistă pe jucătorii care au confirmat până acum, urmând ca la finalul EURO 2020 să facem o listă şi cu cei de la care nu ne aşteptam să iasă în evidenţă.

Kylian Mbappe

Valoarea sa, coroborată cu vârsta, 22 de ani, îl fac pe Mbappe să fie cel mai bine cotat jucător din lume la ora actuală, fiind cotat la 160 de milioane de euro.

Kylian Mbappe s-a născut pe 20 decembrie 1998 la Paris, iar la EURO 2020 joacă în naţionala Franţei în poziţia de atacant central putând acoperi atât partea dreaptă cât şi partea stângă din atac.

Echipa sa de club este PSG.

Robert Lewandovski

Este pur şi simplu o maşinărie de goluri, iar anul 2021 este unul de senzaţie pentru acesta.

S-a născut pe 21 august 1988 în Varşovia şi este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria lui Bayern Munchen dar şi din cea a naţionalei Polonei, pentru care joacă la EURO 2020.

Poziţia sa în teren este de atacant central.

Cristiano Ronaldo

Nu mai are nevoie de nici o prezentare. Portughezul are 5 baloane de aur, 5 Ligi ale Campionilor şi e campion în Anglia, Spania şi Italia.

Cu Portugalia a câştigat un singur trofeu până acum, cel de la EURO 2016, pe care speră să îl apere anul acesta.

Echipa sa de club este Juventus. În teren joacă atât atacant central cât şi în ambele aripi din atac.Romelu

Romelu Lukaku

Proaspăt campion în Serie A cu Inter, Romelu Lukaku speră să facă o figură frumosă şi cu naţionala Belgiei pentru care a înscris deja două goluri în meciul de aseară cu Rusia.

Lukaku s-a născut pe 13 mai 1993 în Anvers, Belgia şi joacă pe poziţia de atacant central. E un veritabil atacant de careu, având o lovitură cu capul excelentă.

Harry Kane

Kane s-a născut pe 28 iulie 1993 în Londra şi e prezent la EURO 2020 cu naţionala Angliei.

Joacă pe poziţia de atacant central, acoperind uneori şi poziţia din spatele vărfurilor.

Echipa sa de club este Tottenham

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *