CSM Bucuresti a invins Ferencvaros in prima mansa din sferturile CL

0 Shares

CSM Bucuresti a invins ieri Ferencvaros in primul tur din sferturile Ligii Campionilor, adica ultimul hop inainte de Final Four. Meciul s-a jucat in Sala Polivalenta din capitala, astfel ca returul se va juca in Ungaria.

Scorul de ieri a fost de 30 la 25, ceea ce inseamna ca CSM pleaca la Budapesta sa apere cinci goluri pentru a putea merge in faza urmatoare a competitiei, acolo unde se poate intampla orice. La pauza scorul a fost 17-15, iar diferenta de cinci goluri s-a realizat pe finalul partidei.

Meciul de ieri a adunat 5000 de spectatori si a reprezentat debutul noului antrenor Per Johansson, care l-a inlocuit pe Aurelian Rosca si care va sta pe banca doar pana la finalul sezonului. Din sezonul urmator CSM-ul o va avea antrenoare pe daneza Helle Tomsen.

In meciul de ieri, din partea CSM au inscris Gulden (10 goluri), Carmen Martin (7 goluri), Mehmedovici (4 goluri), Ayglon, Manea, Bazaliu, Bradeanu (fiecare cate doua goluri) si Niombla (1 gol). Cele mai multe goluri din acest meci au fost inscrise insa de Kovacsics de la Ferencvaros.

Returul se va juca pe 15 aprilie in capitala Ungariei, de la ora 17:45. Meciul va fi transmis atat de Dolce Sport cat si de Digi Sport 1. Echipa care se va califica din aceasta dubla va juca in Final Four pentru a castiga marele trofeu. Turneul Final Four este programat tot in Budapesta, pe 6 si 7 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *