CSM Bucuresti s-a calificat in grupele principale ale Champions League

0 Shares

CSM Bucuresti a reusit sa invinga echipa daneza Nikobyng cu 39-26 si si-a asigurat astfel calificarea in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. La pauza scorul a fost 18-12 pentru bucurestence. Meciul s-a disputat in Sala Dinamo din Bucuresti.

Partida a fost destul de echilibrata în primul sfert de ora. Undeva in jur de minutul 20 a inceput sa se creeze un oarecare dezechilibru in favoarea echipei din Bucuresti, care a intrat in repriza a doua cu un avantaj de sase goluri. In repriza a doua, una fara emotii pentru CSM, acest avantaj s-a marit treptat.

Pentru CSM au marcat Cristina Neagu 7 goluri, Iulia Curea 7, Nathalie Hagman 6, Isabelle Gullden 5, Amanda Kurtovic 3, Line Jorgensen 3, Oana Manea 3, Marit Frafjord 3, Bianca Bazaliu 1, Aneta Udristioiu 1.

Urmatorul meci al bucurestencelor in Champions League va avea loc pe 11 noiembrie la Ljubljana cu Krim, echipe care au cate 6 puncte in grupa A si se vor lupta pentru locul 1.  Au au mai ramas de disputat doar doua meciuri in aceasta grupa dupa care CSM va juca in grupele principale. In momentul de fata pe locul trei in grupa este Nikobyng, cu 4 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *