Institutul Fundeni are nevoie urgenta de sange si face apel catre donatori

0 Shares

Zeci de persoane internate la Institutul Fundeni nu mai primesc in acest moment suficient sange din cauza unei crize in unitatea sanitara.

Medicii fac apel la populatie pentru a dona. Cei care vor sa faca asta in Bucuresti sunt asteptati la Centrul de Transfuzii, Institutul Fundeni, Spitalul Floreasca si la Spitalul Militar.

Nu uitati ca pe langa faptul ca puteti salva vieti, aveti si anumite beneficii daca donati sange, despre care am scris intr-un articol anterior.

In prezent, la Institutul Fundeni au nevoie urgenta de sange aproximativ 100 de persoane printre care se numara si 10 copii cu afectiune hematologice grave.

Anumiti copii astepta sangele chiar si de patru zile.

„Vorbim de pacienti imunodepresati, de pacienti transplantati, hepatic, medular, de pacienti cu boli grave, a caror viata depinde de aceste produse de sange”, declara Carmen Orban, managerul Institutului Fundeni.

Institutul se afla pe Soseaua Fundeni, nr. 258, sector 2. Puteti suna la numerele de telefon 021.275.07.00 / 021.275.05.00. Al doilea este numarul centralei.

Puteti ajunge cu mijloacele de transport in comuna daca luati autobuzele 66, 253, 182, 409 si opriti la statia Spitalul Fundeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *