Site-ul IMM Invest va fi live începând de astăzi

0 Shares

Florin Cîţu, ministrul Finanţelor Publice, a anunţat ieri că site-ul IMM Invest va fi live începând de astăzi de la ora 9:00.

„Site-ul IMM Invest a fost refăcut. (…) Marți, 28 aprilie, ora 9:00, IMM Invest este live și toți cei care doresc să beneficieze de linii de credit pentru investiții/capital de lucru garantate de stat cu până la 90% și cu dobândă subvenționată 100% pot să se înscrie în program. Acest program nu funcționează după principul ‘primul venit, primul servit'”, a declarat Florin Cîțu.

Acesta şi-a completat anunţul cu o „îngrijorare personală”, spunând că „PSD-iștii vor să oprească acest program prin moțiune. Ciolacu și gașca lui socialistă fac orice să oprească acest program care susține capitalul și economia privată. Așa cum au făcut până acum cu toate măsurile bune luate de acest guvern”.

Programul IMM Invest va permite IMM-urilor afectate semnificativ de criză să își asigure lichiditățile pentru derularea activității curente sau pentru investiții, prin accesarea unor finanțări garantate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *