Taximetrist român ucis în Londra de un presupus client

0 Shares

Gabriel, un român din Oradea, în vârstă de 37 de ani, a fost ucis în Londra de un presuspus client, miercuri seară.

Acesta făcea taxi în capitala Marii Britanii când a fost înjunghiat mortal în propria maşină.

Ultima persoană cu care a vorbit românul a fost logodnica acestuia, Mara, care spune că „a plecat de-acasă, după ora 6 a plecat la muncă. Şi a fost ultima dată când am vorbit cu el. Ca de obicei, m-a pupat, mi-a spus că mă iubeşte”.

Gabriel urma să se căsătorească

Românul se afla în Marea Britanie de 12 ani şi locuia împreuna cu logodnica sa, cu care urma să se căsătorească.

Planurile de nuntă dintre cei doi au fost amânate din cauza pandemiei de Covid.

„Planurile de nuntă au fost suspendate din cauza Covid, dar Gabriel spera că el și Mara se vor putea căsători anul acesta. Este o tragedie îngrozitoare. El a fost cea mai drăguță și blândă ființă umană pe care ai fi putut să o întâlnești. Nu ar face rău unei muște. Suntem cu toții șocați. Nu știm dacă s-a certat cu un pasager și a fost înjunghiat din cauza asta. Nu-mi vine să cred de ce ar vrea cineva să-l rănească”, spune unul dintre prietenii lui Gabriel.

„Da, trebuia să ne căsătorim. Visul lui cel mai mare era să aibă un copil”, spune Mara, logodnica bărbatului.

Poliţia Metropolitană: A fos înjunghiat de mai multe ori

Miercuri seara acesta a fost chemat de un client în nordul Londrei dar câteva momente mai târziu a fost găsit mort în locul în care fusese chemat.

Poliţia Metropolitană spune că e vorba cel mai probabil de o altercaţie cu un client deoarece din maşină nu au dispărut lucruri, iar un presupus jaf nu este plauzibil în momentul de faţă.

Românul a fost înjunghiat de mai multe ori. Investigaţia poliţiştilor este în continuă desfăşurare. Identitatea presupusului atacator nu este încă cunoscută.

„El luase client la 6.39 şi, după aia, poliţia a fost sunată la 7.21 de un martor care a văzut maşina parcată. Era maşina acolo, cu farurile aprinse, şi a mers să vadă de ce stă maşina acolo. Şi au încercat să-l resusciteze, l-au declarat decedat la ora 8. Era o zonă foarte întunecată, era o străduţă închisă, capăt de drum era”, spune Renata Bringye, sora bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *