Cele mai tatuate părţi de pe corpul femeilor

0 Shares

Tatuajul nu a fost inventat în zile noastre. El era practicat încă din antichitate însă de-a lungul vremii acesta a trebuit să treacă prin diferite percepţii ale societăţii. Au fost perioade în care era practicat de faraoni, regi sau triburi ca un semn al apartenenţei la un grup.

Au fost perioade, în urmă cu câteva secole, în care nu a fost privit cu ochi buni, fiind considerat apanajul rău făcătorilor, fiind practicat în închisori.

În prezent, tatuajul a început să fie din ce în ce mai folosit în societăţile dezvoltate devenind chiar o artă din care practicienii cu talent reuşesc să facă o profesie din care îşi câştigă existenţa.

Tinerele apelează din ce în ce mai des la a îşi tatua mai discret sau mai la vedere lucrul care le defineşte.

Dacă aţi luat decizia de a intra în rândul celor din ce în ce mai mulţi dar nu ştiţi ce parte a corpului să vi-o tatuaţi, iată care sunt trendurile din acest moment.

Tatuajele pe degete par a fi la modă după ce mai multe vedete precum Rihanna, Beyonce sau Miley Cyrus au mers pe varianta asta.

Par destul de exotice şi îndrăzneţe. Atrag de asemenea atenţia foarte repede. Puteţi să vă tatuaţi un mesaj, un nume sau diferite semne grafice sau orice altceva vă trece prin gând.

O altă modă bizară este tatuajul de cuplu pe care nu vi-l recomand pentru că veţi regreta în cazul în care vă despărţiţi. Sunt acele tatuaje pe care şi le fac îndrăgostiţii pentru a dovedi cât de mult ţin unul la altul.

Pot fi două tatuaje asemănătoare, tatuate în aceleaşi zone ale corpului, sau numele partenerului.

Cea mai furtunoasă ascensiune pare a o avea tatuajul cu cerneală albă sau fluorescentă.

E ales de cei care nu vor să atragă atenţia la servici sau pe stradă însă vor să facă o impresie bună când ies în club şi acestea devin vizibile.

Din păcate acestea sunt mult mai greu de întreţinut pentru că nu trebuie expuse prea mult la soare. Altfel devin gri, gălbui sau dispar complet. Nu sunt indicate pe orice tip de piele pentru că în funcţie de ten pot părea a fi cicatrici.

Tatuajele erotice sunt acele plasate în zone intime pentru a stimula apetitul sexual al partenerilor.

Pot fi plasate pe fese, deasupra lor, sub sâni, sub buric etc. Ele nu pot fi văzute în mod mod normal dacă purtaţi haine de birou sau stradă însă pot fi văzute la plajă.

Foarte dese sunt şi tatuajele pe gât, pe picior, pe spate între umeri, după ureche sau deasupra gleznei. Acestea par a nu se demoda niciodată. Totusi, nu cred că zona e importantă ci mai degrabă tatuajul ales. Acesta nu trebuie să pară kitsck chiar dacă vă simţiţi bine cu el.

Până la urmă veţi ajunge să îl regretaţi dacă toţi prietenii îl dezaprobă. E indicat să nu fie nici prea comun şi nici prea mare. Puteţi alege un simbol sau un mesaj scris cu caractere aparte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *