Peste 1.500 de antreprenori pot obtine finantare europeana pentru a dezvolta noi afaceri

0 Shares

OTP Consulting, impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, a lansat saptamana aceasta trei proiecte finantate din fonduri europene. Valoarea totala a finantarii celor trei proiecte se ridica la 10,7 milioane de euro. Finantarea se adreseaza unui numar de peste 1,500 de antreprenori, care pot dezvolta 183 de afaceri.

„Antreprenoriat sustenabil in Regiunea Centru (ID 105328)” este primul proiect si se adreseaza cetatenilor romani cu varsta de peste 18 ani, care au domiciliul in mediul rural sau urban din Harghita, Mures, Covasna, Brasov, Sibiu si Alba, si care isi doresc sa infiinteze o afacere non-agricola in mediul urban.

„SMART Start-UP — Antreprenoriat inovativ si sustenabil in Sud Muntenia” este al doilea proiect. Este similar cu primul doar ca se adreseaza celor care au domiciliul in Argeș, Dambovita, Prahova, Teleorman, Calarasi, Ialomita sau Giurgiu.

„FIA — Fii Antreprenor Acasa. Investeste in viitorul tau” este al treilea proiect si se adreseaza romanilor din strainatate care vor sa investeasca in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *